Loading…

Celebració de falles 2018

Hui 15 de març hem celebrat en el col·legi les falles. Pel matí, acompanyats pels alumnes de 4rt d’ESO, el nostre alumnat ha participat en diferents activitats com la despertà de globus i ha ballat amb la despertà musical, amb la col·laboració de professors i antics alumnes. Després de prendre xocolate, han gaudit de pinta-cares i de jocs populars. A més hem ballat tots junts el Chachi Piruli. Per acabar hem cantat l’himne regional. Especialment agraïm la col·laboració de la nostra fallera major Elena Sánchez i el nostre president Daniel Pérez.

I per la vesprada tots els alumnes han realitzat una manualitat relacionada amb les falles. Les classes d’educació secundària també han celebrat una competició de bàsquet on ha guanyat en la final 4rt d’ESO a 1er d’ESO per 11 a 9.

Moltes gràcies a tots.

Felices Falles 2018.

Deja una respuesta