Loading…

PREMI A LA INTEGRACIÓ – PILOTA A L’ESCOLA

El divendres 18 de maig de 2018, a Massalfassar van assistir 20 col·legis de les comarques de València, amb vora 700 alumnes. La modalitat de raspall ha sigut la protagonista, i el pilotari Puchol II, el que ha estat amb els xiquets i les xiquetes parlant-los de la màgia del món dels trinquets.

 

A més de la programació de partides, l'alumnat ha tingut tallers, unflables i altres activitats relacionades amb el joc de la pilota. El nostre col·legi Sagrada Família de Massamagrell ha sigut guardonat pel seu treball que ha realitzat sobre la pilota valenciana, consistent en un marcador per a cegos.

 

Aquest programa va nàixer l'any 2005, i és un projecte de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esports, que organitza i coordina la Federació de Pilota Valenciana. Des d'enguany també hi participa la Fundació Trinidad Alonso.

 

Enhorabona a tots!

Deja una respuesta