Loading…

Celebració de falles 2019

El divendres 15 de març hem celebrat en el col·legi les falles. Pel matí, acompanyats pels alumnes de 4rt d’ESO, el nostre alumnat ha participat en diferents activitats com la despertà de globus i ha ballat amb la despertà musical, amb la col·laboració de professors i antics alumnes. Després de prendre xocolate, els més menuts han gaudit de pinta-cares i de jocs populars  i els alumnes d'educació secundària han realitzat un torneig de pilota. A més hem ballat tots junts Madre Tierra (Oye) de Chayanne. Hem finalitzat el matí amb l'himne regional.

Per la vesprada els alumnes d’educació primària han realitzat una manualitat relacionada amb les falles “Parem la contaminació marina”, i els alumnes d’educació infantil una ofrena a la verge.

Moltes gràcies a tots.

Felices Falles 2019.

Deja una respuesta