Loading…

PREMI MANUALITAT: Pilota amb sorpresa.

ENHORABONA!
Ja s'ha resolt els guardons als premis del curs 2019-2020 del programa Pilota a l'Escola que en conjunt organitzen la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport i de la Federació de Pilota Valenciana. Els premis es donen als millors treballs, de confecció lliure, el.laborats pels centres educatius, pels alumnes de quart que han passat pel programa després d'haver rebut al propi centre educatiu la sessió presencial per part d'un tècnic federatiu i d'un jugador professional.
Els centres educatius premiats, han estat: Primer Premi per a CEIP Cervantes d'Alcàntera de Xúquer, Premi Joc de Taula per al col.legi Sagrada Família de Silla, Premi Pretecnologia per al CEIP Pare Vilallonga de Burriana i Premi Manualitat per al centre Sagrada Família de Massamagrell.
PREMI MANUALITAT: Pilota amb sorpresa. Es tracta d'una gran pilota de vaqueta, que al seu interior conté diferents fitxes de jugadors professionals amb anècdotes que els han ocorrit durant la seua trajectòria esportiva.

Deja una respuesta